Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ententýky 1. díl - Zapomeňte na sex

6. 09. 2012 | Ententýky díly
V 1. dílu nového televizního seriálu Ententýky, vysílaného 5.9. 2012 se seznámíte s hlavními postavami. Znají se z pískoviště. Ute, Barbora, Johana, Arnoštka, Nikol a odvážný rocker Franta, který se nestydí přebalit dítě a zůstat s dcerou na otcovské dovolené. Každá z hrdinek seriálu Ententýky má svůj dramatický příběh, který je doslova opsán ze života.

Ute miluje otce svého dítěte, který ale žije s jinou. Arnoštka ujíždí na internetových diskusích a mateřských serverech a málem jí to stojí manželství. Barbora chce vytěsnit, kdo je skutečným otcem její maličké dcery, ale pravda ji stejně doběhne. Johana nechce lásku, která si vynucuje závislost a zjistí, že sex bez citu také není to pravé. Nikol by ráda otěhotněla, ale nedaří se jí to.

Ententýky 1. díl - Zapomeňte na sexŽivotem svých kamarádek a jejich partnerů nás v 1. dílu  (5.9. 2012) provedla Ute, která vnitřním hlasem některé situace glosuje. Tím se do vyprávění dostává nový prvek, přinášející humor a nadhled. A ještě jedna věc vyřazuje Ententýky z většinové seriálové produkce současnosti, autorka Lucie Konečná napsala dialogy s mimořádnou lehkostí, vtipem a smyslem pro pointu.

Absolutně originálním prvkem je v rámci české seriálové tvorby interaktivnost seriálu Ententýky. Ute totiž založila blog, který plní svými články a diváci se už teď na něj mohou dostat a diskutovat tam o všem, co přináší život, potažmo seriál. Třešní na poschoďovém dortu Ententýků je hudba kapely Chinaski. A ještě se sluší říct, že režii seriálu Entenýtky má v rukou Jan Pecha.

1. díl nového televizního seriálu Ententýky jste mohli sledovat 5.9. 2012 na ČT 1


Zdroj, foto: Česká televize

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
naprosto úžasný seriál, sleduji pravidelně,SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle