Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Ententýky – Ute Zikmundová (Jitka Schneiderová)

7. 09. 2012 | Ententýky postavy
Novinářka Ute Zikmundová (38) žije v bytě se svým tříletým synem a skoro tchánem Broukem, který jí „zůstal“ po rozchodu s otcem jejího syna - Viktorem. V těhotenství zjistila, že má Viktor milenku a vyhodila ho. On sice odešel, ale jako otec Dana a kamarád Ute, funguje pořád.

Ute si založila vlastní webové stránky www.jsemvtom.cz, na kterých vtipně glosuje život. Po několika špatných zkušenostech s muži zjistí, že jediný chlap, který za něco stojí, je Viktor. Jejich vztah je páteří celého seriálu. Její soukromý a sexuální život je na nic. Silně pociťuje, že je už dlouho sama. Sbalí „tatínka ze školky“ Libora Lamače, se kterým má tajný milenecký poměr. Aspoň něco. Lamač je ajťák, pomáhá jí s webovými stránkami.

Seriál Ententýky – Ute Zikmundová (Jitka Schneiderová)Ute ho zaujala už dávno, protože je úplně jiná než ženy, které zná. Lamač není žádný erotický bourák, je to jeho první známost po rozvodu. Při prvním sexu ho Ute málem pozře zaživa a oba vidí všechno ideálně. Jí však brzy začne docházet, že Libor nefunguje dostatečně podle jejích představ. Je něco mezi milencem a partnerem. To „mezi“ je špatně. Není z jednoho kusu. Na milence je málo sexistický, na partnera příliš komplikovaný (bývalá manželka, dcera). Navíc se jí zdá, že do ní málo investuje.

Místo kytice růží přinese jednu ubohou, k Vánocům dostane knihu. Touží po chlapovi, který z ní strhá spodní prádlo zubama. Řekne si o to. Lamačovi to zoufale nejde. Tchán Brouk vidí takovou známost nerad, protože ví, že z toho nic dobrého nekouká. Dělá jim různé naschvály a říká Lamačovi údržbář, když je to ten IT manažer. Brzy však na jejich poměr přijde Lamačova exmanželka a začne dělat scény, protože nevěřila, že si její muž ještě někdy někoho najde. Ute se s ním tedy rozejde. A trpí. Po Lamačovi jí zůstanou aspoň vylepšené webové stránky.

Seriál Ententýky na ČT1:


Seriál Ententýky můžete sledovat od 5.9. 2012 vždy ve 20:00 na ČT1. Seriál ze života, kterému nechybí radost, humor a hlavně život sám. Původní seriál České televize Ententýky řeší partnerské a rodičovské vztahy z pohledu dnešní mladé a střední generace.

S nadsázkou a humorem se nebojí dotknout i vážnějších životních
problémů, jako jsou např. střídavá péče o děti, jejichž rodiče se rozešli, potíže matek, které  vychovávají dítě samy a nemohou najít partnera, vztahy s ženatými nebo vdanými, posedlost zdravým životním stylem a honba za vším, co má nálepku „BIO“, ale i sex, kterého je buď málo, nebo je jiný, než si představujeme.

Zdroj, foto: Česká televize

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka